Bedriftsportal for leverandører til offentlig virksomhet åpner for egenadministrasjon.


Aksess Innkjøp AS tilbyr de som ønsker å være leverandører til offentlig virksomheter å registrere seg i en bedriftsportal der en blir direkte linket til egen kommune. Portalen er direkte knyttet opp mot din og andre kommuners forespørsler innen ulike kategorier/kjøpsområder. Med registering i bedriftsportalen vil leverandøren sikre seg tilgang til alle forespørsler som våre offentlige kunder gjennomfører med en kostnadsramme inntil 1,1 mill. kroner ekskl. mva.

Det er gratis bare å være registrert som leverandør i portalen, men for å sikre at leverandørene selv kan oppdatere informasjonen som ligger der tilbyr vi nå en løsning med egenadministrasjon. Dere får da tilsendt et eget brukernavn og passord, og kan selv endre kategori og andre ting i databasen som vedrører dere. Aksess Innkjøp AS tar en pris på kr. 500 eksklusiv mva pr. leverandør pr. år så lenge leverandøren er tilknyttet leverandørdatabasen.

Merk ! Når du registrerer egen bedrift/firma er det viktig å bruke en epost som leses av flere i bedriften, slik at dere er sikre på at forespørselen likevel kommer frem om en person er borte. Under valg av kategori kan en velge flere kategorier, men det er viktig kun å registrere seg under de kategoriene der en er potensiell leverandør til offentlig sektor.

Gjennom bedriftsportalen vil Aksess Innkjøp AS i fremtiden på kommersiell basis tilby tjenester som;
  • Elektronisk levering av tilbud
  • Historikk over eget salg til de offentlige kundene
  • Tilbud om aksesspunkt/elektronisk katalog som ordre, ordresvar og e-faktura på EHF- format
Å kunne sende og motta ordrer og elektronisk faktura på EHF-formatet blir i større og større grad krav fra offentlig sektor til leverandører som i fremtiden ønsker å tilby varer og tjenester til det offentlige, og vi vil legge til rette for at også små og mellomstore leverandører skal kunne tilby dette.

Ønsker du å bestille kurs – send en epost til E-post kundeservice@aksessinnkjop.noE-post Kontakt oss | Aksess Innkjøp AS  ©  2008-2018