ABONNEMENT KATEGORI- OG VARSLINGSTJENESTE

Aksess Innkjøp as har utviklet en tjeneste for din virksomhet som både sikrer deg mulighet til å velge hvilke vare- og tjenestekategorier du ønsker å motta forespørsler under terskelverdi på samtidig som løsningen også støtter at dere kan velge varsling på anbud som kommer på DOFFIN. Dere kan selv fritt filtrere på hvilke kategorier og fra hvilke geografiske områder du ønsker varsling på kommende anbud. Det sikrer din bedrift kontroll, tilgang og varsling på alle konkurranser uansett størrelse som kommer i ditt eget selvdefinerte markedsområde. Varsel om nye forespørsler på mail sendes deg rett fra offentlige oppdragsgivere som bruker vår løsning, mens anbud på DOFFIN som berører deg sendes daglig til din epost, der du kan åpne konkurransen, og levere anbud.

Den digitale innleveringsløsningen i leverandørportalen er fortsatt gratis, men ved å velge dette betalbare abonnementet i tillegg vil dere gjennom leverandørportal også selv kunne administrere all oppsett av de varslene dere ønsker å ha. Dere kan også endre på disse selv når som helst. Du kan legge til flere epost-mottakere i din organisasjon og filtrere på hva slags kategori av anbud (CPV koder) din virksomhet ønsker å bli varslet om. I tillegg vil du i leverandørportalen ha en komplett oversikt over alle anbud som er fanget opp innenfor din kategori, med mulighet for å søke på og sortere disse. De er tilgjengelig i den gratis innleveringsdelen av løsningen.

Årspris for abonnementet for varslings- og katalogtjeneste er kr. 5 000 ekskl. moms. Som faktureres årlig etter at prøvetiden er gått ut, og din bedrift har bekreftet abonnementet.

Gratis prøvetid på 1 måned. Abonnementet fornyes automatisk etter 1 år, med påminnelse som sendes på epost 30 dager i forveien. Oppsigelse kan gjøres når som helst innenfor nåværende periode, og tjenesten vil da fortsette ut perioden før den avsluttes.

Hvis det er noen spørsmål knyttet til tjenesten, så ta gjerne kontakt med vår kundeservice for mer informasjon på tlf. +47 756 40517, eller på epost: kundeservice@aksessinnkjop.no..

E-post Kontakt oss | Aksess Innkjøp AS  ©  2008-2023